logo-vectorized

Qui som

Esta es uL’empresa sorgeix de la inquietud degut a l’escalfament global del nostre planeta.

Esta es uL’empresa sorgeix de la inquietud degut a l’escalfament global del nostre planeta. Un manteniment predictiu de les cambres frigorífiques, no només evitaria l’emissió de gas CFC i HFC a l’atmosfera, sinó que també augmentaria el OEE de la cambra i el seu rendiment energètic. Amb el sistema IIoT (Industrial Internet of Things) desenvolupat per poder integrar el cicle de fred a la indústria 4.0 també redueix els desplaçaments dels tècnics especialistes quan siguin estrictament necessaris.

Visió

Ajudar a reduir l'escalfament global

Missió

Fer-ho real mitjançant la nostra innovadora tecnologia

Clients que van confiar en nosaltres

Ells són alguns dels clients que van adquirir els nostres serveis i recomanen fer servir aquest mètode per cuidar el medi ambient

Nosaltres

Equip dedicat

Contacte

Vols pressupost sense càrrec?

Envieu-nos un missatge i expliqueu-nos en què podem ajudar-lo i nosaltres ens comunicarem el més breu possible amb vostè.

L’Eudald Arbós Camps

L’Eudald Arbós Camps, emprenedor, és graduat en enginyera electrònica industrial i automàtica i està especialitzat en Industrial Internet of Things. Des de jove ha dissenyat i fabricat les seves plaques per poder desenvolupar diferents projectes, tant en l’àmbit privat com el professional. Ha treballat des de jove a l’empresa del seu pare, el qual era autònom i especialista amb cicle de fred; actualment segueix amb la seva empresa, per la qual cosa té una visió molt ampla del funcionament i de les necessitats de les empreses que tenen aquests tipus d’instal·lacions.

Pau Grau Palomar

En Pau Grau Palomar ha cursat el cicle formatiu de grau mitjà i superior d’informàtica. Actualment està cursant el grau en multimèdia. Sempre l’ha motivat els sistemes integrats multiplataforma i la gestió de sistemes informàtics. Ha treballat en start-up tot desenvolupant les eines per connectar un waerable amb uns servidors que marquen rutes per esquiar fora de pistes.

L’Arnau Costabella Noguera

L’Arnau Costabella Noguera és graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica i està especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions multiformació. Actualment està cursant un màster en desenvolupament de llocs i aplicacions web. La motivació per aprendre i agafar experiència, sobretot en el món de la indústria 4.0, l’ha portat a treballar a Tecno-Elèctric Girona. Per aquesta raó veu en aquest projecte un repte personal i l’oportunitat per créixer en l’àmbit tècnic i en UX per la millora continua del producte.